Ελάτε και εσείς στην πρώτη αλυσίδα υγιεινού φαγητού με εξειδίκευση στις σαλάτες. Όραμα μας να προσφέρουμε εύγευστα, χορταστικά και πάνω από όλα υγιεινά γεύματα για κάθε στιγμή της ημέρας:

• για ένα δυναμικό ξεκίνημα το πρωί                          

• για το διάλειμμα στη δουλειά

• για μια εύκολη και πάντα υγιεινή λύση στο σπίτι

• για μία πραγματική στιγμή απόλαυσης στη καθημερινή βόλτα

Γιατί franchise Salad Up;

Η εμπειρία μας

Η εταιρία Salad Up διαθέτει δύο καταστήματα που μετρούν ήδη 5 χρόνια επιτυχίας απαντώντας στις ιδιαίτερες απαιτήσεις δύο διαφορετικων περιοχών στην Αττική, Γλυφάδα και Κολωνάκι, με ειδικά προσαρμοσμένα concept, το restaurant και το take out/sit and go.

Διαρκής υποστήριξη

Με την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης όλων των μελών της ομάδας σας, θα είμαστε δίπλα σας για να παρακολουθήσουμε μαζί τη λειτουργία του καταστήματος και την εφαρμογή του μοντέλου Salad Up για την εγγυημένη επιτυχία σας.

Εξασφάλιση κέρδους

Ευθύνη και έννοια μας η εξασφάλιση όλων των απαραίτητων δεξιοτήτων που θα χρειαστείτε για να εξελιχθείτε σε έναν επιτυχημένο ιδιοκτήτη καταστήματος του Salad Up Franchise.

Ελάτε και εσείς στην οικογένεια του Salad Up και συμβάλετε στη διάδοση της κουλτούρας του υγιεινού νόστιμου φαγητού σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αν θέλετε να έρθετε μαζί μας και να γίνετε και εσείς ένας επιτυχημένος ιδιοκτήτης στην αλυσίδα Salad Up κάντε το πρώτο βήμα συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Franchise